Ajornada la Marxa de l'Anella Verda d'aquest diumenge a causa de la baixa participació

L'organització replantejarà la prova i la programarà, novament, més endavant

Redacció
18 d'octubre del 2016
Actualitzat a les 11:28h
La Marxa de l'Anella Verda de Manresa no tindrà lloc aquest diumenge, dia 23 d'octubre, tal com estava previst. L'organització, formada per l'Ajuntament de Manresa, l'Esport Ciclista Manresà i el Centre Excursionista Montserrat, ha pres aquesta decisió amb l'objectiu de replantejar la prova, tant pel que fa a la data com el format, i programar-la de nou per a més endavant, en una data a determinar. El ritme d'inscripcions per a la marxa d'aquest diumenge no era l'esperat, i l'organització treballarà per reimpulsar la iniciativa perquè aconsegueixi, diuen, "el valor i la participació que es mereix".

Les persones que ja havien realitzat la inscripció per Internet rebran el reintegrament de l'import a la mateixa targeta amb què van fer el pagament.

La Marxa per l'Anella Verda constava d'una caminada de 10 km, una de 19 km i una pedalada BTT. L'organització lamenta les molèsties causades als que ja tenien previsió de participar-hi i es compromet a organitzar més endavant una prova que combini natura i esport en aquest espai privilegiat de l'entorn de la ciutat.