DEIM organitza un dinar-xerrada sobre l'emprenedoria en clau de gènere

Serà divendres al migdia a l'Espai Rubiralta

Redacció
17 d'octubre del 2016
Actualitzat a les 10:44h
Les Dones Emprenedores i Innovadores de Manresa (DEIM) organitzen el proper divendres una nova activitat que té per títol Emprendre, dirigir i treballar en clau de gènere a l'economia d'avui. El conferenciant Joan Torrent-Sellens parlarà de la transformació que han rebut les formes de negoci en els últims anys amb la creixent incorporació de la tecnologia, el coneixement i la innovació.  Al llarg de la conferència també revisarà algunes noves claus de negoci com l'emprenedoria i la direcció de base femenina, o la qualitat del treball des de la perspectiva de gènere. Tot això ho acompanyarà de resultats d'investigacions i, finalment, es discutiran algunes mesures i accions de política pública per tal de tenir una estratègia de gènere més eficient.

L'acte se celebrarà durant un dinar que tindrà lloc a l'Espai Rubiralta. Aquest dinar és obert a tothom i es pot reservar plaça a [email protected]. El preu del dinar col·loqui és de 17 euros i 15 euros per les associades a DEIM.

En Joan Torrent-Sellens és doctor en Societat de la Informació i el Coneixement, Internet Interdisciplinary Institute (IN3), Universitat Oberta de Catalunya (UOC). És llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials i Màster en Economia Aplicada per la Universitat Autònoma de Barcelona. Es pot conèixer més de la seva activitat docent i investigació consultant: