El govern de Sant Fruitós acusa ERC d'«enganyar» amb el projecte del carrer Padró

Assegura que en les reunions sobre el projecte el regidor republicà David Uró va estar d'acord amb les condicions de les contribucions especials

Redacció
15 d'octubre del 2016
Actualitzat el 16 d'octubre a les 18:11h
Projecte d'urbanització del carrer Padró
Projecte d'urbanització del carrer Padró | AjSFB
El govern de Sant Fruitós de Bages, en mans de Gent fent Poble i el PSC, ha emès un dur comunicar per respondre a ERC en relació al projecte de reforma i les contribucions especials que hauran d'afrontar els veïns del carrer Padró. Els republicans havien assegurat el passat dissabte que el govern municipal hauria pogut estalviar als veïns d'aquest carrer el pagament de les contribucions especials si hagués destinat a l'obra els 20.000 que tenia pressupostats en comptes dels 9.695 que finalment hi aportarà.

Tot i no contradir cap dels punts exposats per ERC sobre la reforma del carrer Padró, el govern acusa els republicans de "manca de paraula" i d'entrar de ple "en la irresponsabilitat i l'engany". El govern recorda que el regidor d'ERC David Uró va participar en quatre reunions amb el govern per afrontar aquest projecte, i que "es va assolir una entesa".

És per això que ja els va "sobtar" el fet que s'abstinguessin en la votació del ple del passat dijous. Però consideren que les declaracions en els mitjans demostren la "manca de credibilitat" que tenen "al contradir-se amb allò que acorden els seus dos regidors" com allò que havien pactat amb el govern municipal.

CDC demana que els veïns d'altres trams del mateix carrer paguin el mateix

Convergència de Sant Fruitós de Bages ha emès un breu comunicat on posa de relleu la subvenció de 450.000 euros que la Diputació ha aportat per finançar les obres, i reclama que una vegada s'urbanitzin altres trams del mateix carrer els veïns hagin de pagar la mateixa quantitat que ara "per evitar greuges". CDC es refereix a "les xifres absolutes i no percentuals", perquè si per al segon tram l'Ajuntament no rep cap subvenció, "que no hagin de ser els veïns qui ho paguin".