Convocada una plaça per impulsar el desenvolupament de l'Anella Verda

Aquest lloc de treball està condicionat a l'atorgament d'una subvenció per part del Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC)

per Redacció , 14 d'octubre de 2016 a les 15:29 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 14 d'octubre de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'Ajuntament de Manresa ha obert la convocatòria per a la provisió d'un lloc de treball d'agent d'ocupació i desenvolupament local per al programa Impuls de l'Anella Verda de Manresa. El termini per presentar sol·licituds ha començat avui i restarà obert fins el dilluns 24 d'octubre. Aquest lloc de treball està condicionat a l'atorgament d'una subvenció sol·licitada al Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC).

Amb la convocatòria d'aquest lloc de treball, l'Ajuntament de Manresa pretén contribuir a impulsar la promoció del desenvolupament econòmic de l'Anella Verda, tant des del punt de vista productiu del sector primari com des del punt de vista turístic. Aquest programa ha de permetre la promoció i difusió dels productes locals, la implantació d'itineraris turístics i l'impuls de la col·laboració entre els sectors afectats o interessats (pagesia, sector de la restauració, associacions cíviques de l'àmbit del medi natural i l'ecologia, etc).


La titulació necessària per a les persones que vulguin optar a aquesta plaça és el de grau universitari o equivalent, preferentment de les disciplines relacionades amb el sector agrari i el medi natural (ciències ambientals, enginyeria agrònoma, botànica geografia, etc). La persona seleccionada tindrà un contracte laboral de durada determinada per obra o servei i que seria per 4 anys.
 

L'Anella Verda de Manresa compta, entre altes espais d'interès, amb un regadiu de més de 500 hectàrees d'un gran valor, alhora que amb espais d'un gran interès paisatgístic. Des de la regidoria d'Entorn natural de l'Ajuntament de Manresa es confia que des del SOC s'atorgui aquesta subvenció per tal que aquest programa pugui ser una eina fonamental per desenvolupar l'Anella Verda.

 

Participació