La Casa de la Música edita un nou disc amb cançons de grups emergents del Bages

Nou conjunts musicals seran els protagonistes d'aquest CD, que es podrà adquirir a través de diverses plataformes digitals

Redacció
14 d'octubre del 2016
Actualitzat a les 10:18h
Ja és el quart any consecutiu que la Casa de la Música de Manresa enregistra un disc recopilatori amb cançons de diversos grups emergents de la comarca del Bages, anomenat Vols Directes. En aquesta edició han estat nou les bandes escollides, que han estat gravades en directe durant algun dels seus concerts a la sala Stroika. Es tracta de AAstromètric; Aliens In My Room; Sòdia; Morlan River; El Amante Virgen; Mogambo; Ciutat de formigues; Anaïs Vila, i Crònics.

El disc pretén ser un recull de l'activitat musical de la comarca i té l'objectiu de donar a conèixer les bandes més novelles del Bages. Es podrà adquirir a través de diverses plataformes digitals (com Itunes o Spotify) sota el nom "Vols Directes Vol. 4."

Aquest projecte està vinculat a la beca que ofereix la Casa de la Música, anomenada "Banc de Proves", que pretén ajudar els grups musicals en tots els moments del seu cicle de creació. És per això que cada any, l'entitat obre una convocatòria d'ajuts per cobrir les necessitats que es generen en cada moment d'aquest cicle. Amb aquests ajuts es dóna suport, aproximadament, a un 30% dels grups musicals que actualment hi ha al Bages.