El jove pianista manresà Xavier Ricarte fa un concert de piano diumenge a Manresa

El pianista Xavier Ricarte
El pianista Xavier Ricarte | Arxiu particular
Redacció
13 d'octubre del 2016
Actualitzat el 16 d'octubre a les 20:31h
L'auditori de l'Espai Plana de l'Om de Manresa acollirà aquest diumenge, 16 d'octubre, a les 12h el primer concert del cicle ¾ de música amb el jove pianista Xavier Ricarte que interpretarà peces de Haydn, Beethoven, Chopin i Scriabin.

El pianista manresà, valorat per la crítica com una jove promesa, amb una gran sensibilitat musical, inaugurarà el cicle ‘¾ de música' amb un recital, que sota el títol Influència de colors, interpretarà diverses obres com la Sonata Hob. XVI: 37 en Re Major de J. Haydn, la Sonata Op. 13 Patètica de L. Van Beethoven, el nocturn Op.72 núm. 2 en Do menor de F. Chopin o els Preludis Op. 11 de A. Scriabin. 

El cicle ‘¾ de música és una iniciativa del Conservatori Municipal de Música de Manresa amb el Galliner i Manresana d'Equipaments Escènics, que pretén donar difusió als músics emergents de la comarca amb concerts breus de 45 minuts. 

El proper concert del cicle ¾ de música serà el diumenge, 13 de novembre, a les 12h que oferirà el Trio de Jazz format per Roger Santacana, Jordi Blanes i Josep Cordobés. 

Venda d'entrades una hora abans, a la Plana

Les entrades es poden comprar a les taquilles del Kursaal, per telèfon i per Internet, i també una hora abans de la sessió, a les 11h del matí a l'Espai Plana de l'Om. Les entrades són sense numerar i costen 6 euros.