Moià acull l'exposició «Rostres de la Mediterrània» sobre la crisi dels refugiats

La inauguració tindrà lloc divendres amb la conferència “Què està passant a la Mediterrània? Polítiques que maten" a càrrec d'Stop Mare Mortum

Redacció
11 d'octubre del 2016
Actualitzat a la 13:00h
El proper divendres 14 d'octubre a 2/4 de 8 del vespre la biblioteca municipal de Moià inaugura l'exposició Rostres de la Mediterrània amb una xerrada a càrrec d'Anna Palou, col·laboradora de Stop Mare Mortum. La xerrada porta per títol Què està passant a la Mediterrània? Polítiques que maten.

L'exposició Rostres de la Mediterrània, promoguda per la plataforma Stop Mare Mortum, es podrà visitar fins al 12 de novembre a la biblioteca municipal, al Restaurant el Blat i a Cal Maties, de Moià.

La mostra forma part d'un recull de 60 obres d'artistes gràfics de 15 països d'arreu del món que reflexionen sobre la situació que viuen les persones refugiades que intenten arribar a Europa a través de la mar Mediterrània. Aquest acte organitzat per la Taula té l'objectiu de sensibilitzar a la població connectant amb la realitat que viuen les persones refugiades víctimes de la situació bèl·lica. 

La Taula es va crear l'any 2013 i agrupa entitats del tercer sector del municipi de Moià amb l'objectiu de fer projectes comuns. En formen part Càritas, Creu Roja, Units per la Fam, Moianès Solidari, Fundació d'Atenció als Discapacitats Els Avets, Consorci del Moianès i Ajuntament de Moià. 
Arxivat a