La bagenca Hortalia guanya un premi d'innovació a la fira internacional de jardineria

El producte premiat és un kit automontable d'hort urbà amb tot el necessari per iniciar-se

El representant d'Hortalia recollint el premi a la fira internacional
El representant d'Hortalia recollint el premi a la fira internacional | Start-up Catalonia
Redacció
11 d'octubre del 2016
Actualitzat a les 9:35h
La jove empresa bagenca Hortalia ha guanyat un premi d'innovació a la fira internacional de jardineria, per un producte que ha elaborat consistent en un kit automuntable d'hort urbà amb tot el necessari per iniciar-se.

L'empresa, amb la seva seu al polígon de Bufalvent a Manresa, es va presentar als Premis Iberflora Innovació, uns guardons amb els quals el certamen vol reconèixer i incentivar l'esforç innovador dels expositors de la fira internacional anomenada Iberflora, és un dels grans esdeveniment professional del sector verd a Europa i referent entre les fires de jardineria. 

La fira té expositors de diferents categories, com són la planta, flor, paisatgisme, jardineria, tecnologia i Bricojardím. És en aquesta última categoria on l'empresa manresana ha estat premiada, amb un dels productes del seu nou catàleg, com és un kit automontable d'hort urbà, anomenat Leo,

La jove empresa, que està dins de l'acceleradora de la Catalunya Central de programa de la Generalitat de Catalunya, Start Up Catalonia, està vivint un important creixement. Hortalia conta acabar l'any amb una facturació de 220.000 euros, un 83% més que l'any anterior i un 15% d'aquesta a l'exterior de l'estat espanyol.