La manresana Mireia Badia, a punt per als 6 dies d'enduro de Navarra

La manresana Mireia Badia
La manresana Mireia Badia | Kebo
Redacció
09 d'octubre del 2016
Actualitzat a les 11:05h
Mireia Badia afronta molt il·lusionada la seva participació als ISDE de Navarra que disputarà de l'11 al 16 d'Octubre com a membre de l'equip Espanyol d'enduro on comparteix formació amb l'actual Campiona del Món de l'Especialitat Laia Sanz i Sandra Gómez actual Campiona del Món de la disciplina de Superenduro.

L'equip estatal està entre els candidats al podi d'aquesta competició que està considerada com els Jocs Olímpics del motociclisme off-road i comptarà amb la participació de més de 500 pilots en diferents categories.

En l'apartat femení, l'equip Australià defensa el títol aconseguit la temporada passada a la ciutat Eslovaca de Kosice i la formació espanyola és junt amb l'alemanya i la sueca, la que té més opció de lluitar amb les australianes pel títol.

La manresana planteja que "d'entrada vull expressar el meu agraïment a la Federació Espanyola de Motociclisme i al responsable de l'Enduro el Josep Alonso per la confiança que ha dipositat en mi, no només de cara a aquests 6 Dies, sinó amb el suport que m'han donat per anar a córrer aquesta temporada al Campionat del Món d'Enduro. És una gran responsabilitat participar en aquesta cursa per equips i el més important és estar a l'alçada de les meves companyes, la Laia i la Sandra. La cursa serà dura perquè es tracta de cinc dies consecutius de competició d'Enduro i un sisè en el qual competim en una cursa de motocròs. És tot un repte físic, de concentració i tècnic perquè cal estar molts dies al màxim nivell i competint contra rivals molt experimentades. No obstant, estic convençuda de que puc fer un bon paper i ajudar al meu equip a lluitar pel podi i, fins i tot la victòria. D'altra banda, com a pilot d'enduro, participar en uns ISDE és fantàstic pel tipus de competició que és, el prestigi amb que compta i el seu grau de dificultat. Aquesta prova és tan important com el Campionat del Món i estic segura que sumaré una experiència molt valuosa que m'ajudarà molt en el futur. Finalment, compartir competició amb altres 500 participants és un fet únic i una fita molt important per a qualsevol pilot d'aquesta especialitat. Em sento molt afortunada".