La diputada Laura Martínez visita Sant Joan de Vilatorrada

La diputada Laura Martínez es dirigeix als alumnes del taller d'economia domèstica
La diputada Laura Martínez es dirigeix als alumnes del taller d'economia domèstica | AjSJV
Redacció
06 d'octubre del 2016
Actualitzat a les 18:26h
Laura Martínez, diputada delegada de Salut Pública i Consum de la Diputació de Barcelona, va visitar aquest dimecres Sant Joan de Vilatorrada per tal de participar en la presentació d'un taller d'economia domèstica i visitar l'exposició sobre consum responsable de la Biblioteca. En la seva intervenció, Martínez va destacar el paper que ha dut a terme l'Ajuntament durant els darrers anys en la formació, assessorament i servei als comerços, escoles, col·lectius i policia local del municipi. 

La diputada va ser rebuda a l'Ajuntament per l'alcalde, Gil Ariso, i pel regidor de Comerç, Turisme i Consum, Eduard Mata. Laura Martínez va signar oficialment el llibre d'honor de la vila i, a continuació, es va dirigir a la Biblioteca Municipal Cal Gallifa, seu del taller. Un cop allà, va tenir unes paraules d'agraïment cap a l'equip de govern, a qui va reconèixer la tasca que està duent a terme en els darrers anys en l'assessorament i servei a les escoles, comerços, col·lectius i policia local de la vila. 

Martínez també va voler posar en valor el fet que Sant Joan de Vilatorrada sigui un dels municipis que treballen més en la potenciació del consum sostenible i, en aquest sentit, va destacar aspectes com la formació als consumidors en els seus drets, deures i garanties; l'impuls de campanyes de formació i informació entre els comerços i la Policia Local amb l'objectiu que puguin donar servei als ciutadans en matèria d'assessorament; la importància de formar les noves generacions en el consum sostenible, racional, eficient i eficaç; o la transversalitat del consum. Eduard Mata, regidor de Comerç, Turisme i Consum assegura que “totes aquestes accions formen part del conjunt d'actuacions que des de l'Ajuntament i la Diputació duem a terme de forma coordinada els darrers anys amb l'objectiu de garantir un consum sostenible entre els ciutadans i comerços de Sant Joan de Vilatorrada”. En aquest sentit, l'equip de govern dóna les gràcies a la diputada delegada Laura Martínez per la seva visita i pel suport continuat de la Diputació. 

El taller sobre economia domèstica tenia per objectiu oferir als assistents eines i fórmules per economitzar i racionalitzar les despeses familiars, mentre que l'exposició que acull la Biblioteca fins a finals de setmana vol ser una crida al consum responsable i conscient. L'organització d'aquestes dues activitats se suma a l'oferta programada al municipi per als propers mesos en matèria de sensibilització.