El Grup Sardanista Dintre del Bosc porta al Kursaal l'espectacle«7 Textures Vives»

Ho fa en motiu de la celebració del seu 65è aniversari

Redacció
06 d'octubre del 2016
Actualitzat a les 12:18h
Durant aquest 2016, el Grup Sardanista Dintre del Bosc de Manresa ha anat duent a terme diversos espectacles i actes per celebrar i commemorar els 65 anys d'història que porten a l'esquena.

Dintre d'aquest aniversari, el proper dimecres 12 d'octubre a les sis de la tarda, la sala gran del Kursaal acollirà el que serà el penúltim acte de celebració, la representació de l'espectacle "7 Textures Vives", que s'emmarca, també, dins del cicle Toc de Música del teatre estrella de la capital del Bages.

"7 Textures Vives" és un projecte artístic que porta a l'escenari set peces musicals originals escrites expressament per a la formació de Dintre del Bosc amb la finalitat de fer descobrir al públic noves textures tímbriques, portant els membres de la cobla cap a una vessant més moderna.

L'espectacle, produït pel Teatre Cirvianum de Torelló, intenta buscar la mesura justa dels diferents ingredients per afavorir la naturalesa simple i essencial de cada moment musical. Les composicions, que han estat obra del músic Xavier Capdevila, es complementaran amb set coreografies, engendrades per les dansaires Anna Fontanet i Nàdia Pessarrodona.

Per veure "7 Textures Vives" ja es poden adquirir les entrades, que tenen un preu de 15 euros. Es poden comprar fent clic aquí, trucant al Kursaal (93 872 36 36) o anant presencialment a les taquilles del vestíbul del teatre.