La 3a Caminada Popular del Xup tindrà dos recorreguts per escollir

Es durà a terme el proper diumenge 16 d'octubre

Redacció
05 d'octubre del 2016
Actualitzat a les 9:46h
L'Associació de Veïns del Xup ja ho té tot a punt per a la celebració de la Caminada Popular que ja fa dos anys que se celebra (aquest serà el tercer) i que recorre l'entorn natural de la Riera de Rajadell. De fet, la iniciativa de la caminada sorgeix del projecte "Xup Riera Viva", impulsat per la mateixa AVV, Meandre i Parc de la Sèquia amb la intenció de promoure l'ús sostenible i la conservació de la Riera de Rajadell en el seu pas pel barri manresà.

Enguany la caminada es durà a terme el diumenge 16 d'octubre i constarà de dos recorreguts que, si bé començaran plegats, se separaran quan s'arribi al Suanya. Així doncs, tots dos sortiran a les nou del matí de davant del local de l'AVV del Xup i arribaran junts fins el Suanya. Allà hi haurà un avituallament amb beguda i fruita i la gent que ho vulgui podrà tornar fins el Xup. Els que tinguin més ganes de caminar podran allargar la ruta fins el Gorg Blau.

Un cop tothom hagi tornat a arribar al barri, es durà a terme un esmorzar popular, amb beguda i entrepà, a la pista poliesportiva.

El preu de la caminada és d'1 euro pels socis de l'AVV del Xup i de 3 euros per tots aquells que no ho siguin.

Per motius organitzatius es recomana que es faci una inscripció prèvia si es pretén assistir a la caminada, trucant al 93 875 47 05 o omplint aquest formulari online.