Terra de Profit programa una visita al Celler Cooperatiu d'Artés

Serà aquest dissabte a les onze del matí

Redacció
05 d'octubre del 2016
Actualitzat a les 9:26h
El centenari Celler Cooperatiu d'Artés ha organitzat una visita a les seves instal·lacions aquest dissabte 8 d'octubre a les onze del matí, dintre del actes programats en la presentació del segell Terra de profit, un partenariat que han iniciat mengemBages, Ecopallareta, TornaTerra i el propi Celler Cooperatiu d'Artés, per promoure la venda de circuit curt i de temporada amb criteris de sostenibilitat, millora de l'economia local i preservació del paisatge del territori.

La visita inclourà una ruta pel celler, que compta amb màquines antigues que fan entendre l'evolució que ha patit l'elaboració de vi i de cava al llarg dels anys. També hi haurà un tast de vins d'elaboració pròpia que inclou un lot Terra de Profit on hi ha productes d'horta de TornaTerra, de la granja Ecopallareta i del propi Celler.

No s'ha d'oblidar que el Celler Cooperatiu d'Artés ha estat el màxim responsable de mantenir i recuperar la varietat de raïm Picapoll que actualment identifica la comarcadel Bages.

Les inscripcions per participar en aquesta visita es poden fer a través del mail [email protected].

Tast de productes a mengemBages

La botiga mengemBages ubicada a la carretera Pont de Vilomara, 122 de Manresa, serà l'escenari, aquest dijous 6 d'octubre a partir de les set de la tarda, d'un tast de productes Terra de Profit. Es podrà tastar una frittata feta amb ous Ecopallareta, productes d'horta de Tornaterra i tast de vins Artium.