La Cambra analitza les claus dels contractes de lloguer i els traspassos de locals de negoci

La jornada, organitzada conjuntament amb la Cambra de la Propietat Urbana de Manresa i el Bages, s'ha centrat amb el canvi legal que implica la Llei d’Arrendaments Urbans del 1995.

Redacció
19 de juny del 2009
576_1245399710Jornada_foto_01
576_1245399710Jornada_foto_01


Una vintena de persones han participat aquesta tarda a la Cambra en una jornada adreçada als comerciants i gestors del territori. Sota el nom 'Què s'ha de tenir en compte en els contractes de lloguer i traspàs de locals de negoci' l'advocat Antoni Domènech ha centrat la seva intervenció en les novetats amb què es pot trobar el sector a partir del 2015 amb l’aplicació total de la Llei d’Arrendaments Urbans, en vigor des del 1995, en aquells arrendaments de local de negoci celebrats abans del 9 de maig de 1985

La sessió, organitzada conjuntament amb la Cambra de la Propietat Urbana de Manresa i el Bages, ha tractat aspectes com la normativa aplicable als arrendaments de locals de negoci, els contractes, els pactes que cal tenir en compte o els drets i obligacions en els traspassos de local. Domènech ha explicat que els local de negoci que estigui en règim d'arrendament antic és molt possible que en sis anys la seva continuïtat es vegi afectada per la finalització legal del contracte. L'advocat ha recomenat que si hi ha la voluntat de continuar al mateix espai es renegociï el contracte com més aviat millor.