Detingut un jove de 21 anys per malmetre vehicles estacionats a Manresa

Els fets van tenir lloc la matinada de dissabte a diumenge

Redacció
03 d'octubre del 2016
Actualitzat a les 11:28h
Agents de la Policia Local van detenir, durant la matinada de dissabte 1 d'octubre a diumenge 2 d'octubre, un veí de Manresa de 21 anys, amb nombrosos antecedents penals i policials, com a presumpte autor d'un delicte de danys.

Els fets van ocórrer a quarts de quatre, quan la sala del 092 va rebre una trucada informant que un individu estava donant puntades de peu  als vehicles estacionats al carrer Puigmercadal i que havia arrencat diversos retrovisors els quals estampava contra la paret. El testimoni va relatar una descripció molt acurada del presumpte autor.

Diverses patrulles de la Policia Local es van mobilitzar pel sector, comprovant que diversos vehicles es trobaven afectats per cops, enfonsament de portes, ratllades i retrovisors arrencats. D'altra banda, els agents de servei a l'Ajuntament van observar com una persona que coincidia plenament amb la descripció del sospitós passava per la plaça provinent de la zona dels fets. 

De la conversa mantinguda amb el sospitós -sumada a la coincidència total amb la descripció facilitada pel testimoni- els agents van trobar indicis suficients per detenir-lo i imputar-li un delicte de danys.