Òmnium Bages obre les inscripcions per als nous cursos i tallers

Un anirà a càrrec de Pep Elias i l'altre, de l'escriptor Lluís Calderer

Redacció
03 d'octubre del 2016
Actualitzat a les 10:43h
El nou Espai Òmnium del carrer de Sobrerroca, de Manresa, obrirà la seva aula per a cursos aquesta tardor amb un taller literari, a càrrec de Pep Elias, i un curs de literatura, sobre Ramon Llull, a càrrec de Lluís Calderer. 

El taller literari començarà el proper dimecres 19 d'octubre i es durà a terme cada dimecres, de set a nou del vespre, fins el 23 de novembre. En aquest curs el que es vol és ajudar els participants a saber què volen explicar i qui n'és el protagonista. El preu és de 35 euros per als socis de l'entitat i de 45 per als que no ho siguin.

"Ramon Llull, catalanitat i universalitat" és el títol del taller que oferirà l'escriptor manresà Lluís Calderer a partir del 9 de novembre i fins el 10 de maig. Es durà a terme el segon dimecres de cada mes de vuit a nou del vespre.

El curs vol ser una aproximació a la figura i l'obra literària del primer gran escriptor català, del qual enguany se celebren els 700  anys de la mort. El preu és de 60 euros (50 per als socis). 

Per a informació i inscripcions, cal adreçar-se a la secretaria de la seu territorial o bé enviar un correu electrònic a bages@omnium.cat.