Rècord de participació en la Land Rover Party de les Comes

Més de 600 vehicles Land Rover han trepitjat les pistes surienques en la 10a edició de la festa, superant totes les edicions anteriors

Redacció
02 d'octubre del 2016
Actualitzat a les 23:24h
Les Comes acull aquest cap de setmana la Land Rover Party
Les Comes acull aquest cap de setmana la Land Rover Party | Joan Fernàndez
La Land Rover Party ha celebrat la seva desena edició superant, una vegada més, l'èxit de tots els anys anteriors. Més de 600 vehicles Land Rover, provinents de tot Europa, han passat per les pistes de Les Comes a gaudir d'una gran festa pels amants del motor i l'aventura. En total, entre participants i visitants, al voltant de 1300 vehicles i més de 3000 persones no s'han volgut perdre cap detall de l'esdeveniment.

Amb motiu d'aquest desè aniversari, Les Comes va voler organitzar una trobada internacional de vehicles i participants del Camel Trophy, la mítica prova d'aventura que es va celebrar des de l'any 1980 fins al 2000 i que ha marcat la història de la marca anglesa. Una trentena de vehicles originals, vinguts de tot Europa, s'han reunit per reproduir, tant dissabte com diumenge, la mítica imatge del comboi de cotxes grocs, característica de la prova.

Un dels moments més emocionants del cap de setmana, també relacionat amb aquesta trobada, ha estat la conferència dels participants espanyols del Camel Trophy, presentada pel periodista Jose Antonio Ponseti. A les set del vespre de dissabte, i durant una hora i mitja, el públic va poder gaudir de les anècdotes i experiències dels pilots espanyols participants de les diferents edicions del Camel Trophy, que van anar pujant un per un a l'escenari i se'ls va obsequiar amb una placa commemorativa de l'esdeveniment.

Una altra de les novetats d'aquesta edició ha estat l'exposició exclusiva del Nou Discovery, un dels models més emblemàtics de la marca Land Rover. Dos dies després de ser presentat al Saló Internacional de L'Automòbil de Paris, Les Comes ha pogut disposar d'un exemplar d'aquest vehicle per mostrar-lo a tots als participants i visitants que volguessin veure'l i pujar-hi. Un instructor del Centre Land Rover Experience de Les Comes ha estat en tot moment informant sobre les característiques del vehicle. 

Pel que fa la resta d'activitats, els assistents han pogut gaudir de les millors condicions per a la conducció 4x4 que ofereix la finca de Les Comes, l'únic Centre Land Rover Experience de la península Ibèrica. S'han impartit cursos teòrics i pràctics amb instructors del Centre Land Rover Experience de Les Comes. L'exhibició de Crawlers Camel Trophy i l'exposició de vehicles Land Rover clàssics han estat altres de les activitats destacades.

Com és habitual a la Land Rover Party, no hi han faltat les activitats pensades especialment per als nens. Els més menuts han gaudit d'allò més conduint cotxes Land Rover elèctrics de joguina en un petit circuit. Altres activitats com la zona d'aventura, la ludoteca i la zona infantil han posat la cirereta del pastís a un ambient ideal per disfrutar amb la família i els amics. 
Arxivat a