Víctor Pozuelo i Laia Andreu s'imposen a la cursa de la PB Santpedor

Tots dos han guanyat clarament les seves proves

El vencedor de la prova masculina, Víctor Pozuelo, en la seva arribada a meta
El vencedor de la prova masculina, Víctor Pozuelo, en la seva arribada a meta | Xavier Sucarrats
01 d'octubre del 2016
Actualitzat a les 22:20h
Vora tres cents corredors s'ha adreçat a Santpedor aquesta tarda per participar a la vint-i-quatrena edició de la cursa de la Penya Blaugrana de la localitat bagenca. Enguany hi ha hagut nous vencedors i Víctor Pozuelo i Laia Andreu han ocupat el lloc més alt del podi. Pozuelo, del C.A. Oroel (Jaca), s'ha imposat amb relativa claredat sobre el segon classificat, Radoune Nour, a qui ha tret nou segons. El temps del vencedor ha estat de 32 minuts i 42 segons, un temps excel·lent si es tenen en compte les característiques del circuit. En noies, Andreu ha acreditat una marca de 37:37, la vint-i-uena del total de participants. La segona classificada, Meritxell Soler, ha trigat dos minuts i mig més.

Aquest tipus de curses tenen moltes històries dins seu allunyades de la vessant purament competitiva. A Santpedor, s'ha pogut la típica imatge d'un pare corrent la darrera recta acompanyat pels seus fills petits, la d'un altre pare ‘picant-se' amb la seva filla i sent derrotat assegurant que en cap cas li havia donat peixet o la diversos corredors, lluny de les posicions capdavanteres, que veient que arribaven molt igualats feien un darrer esprint per no deixar-se superar i rebaixar una mica més el temps final. Rellevant també és l'esforç dels corredors de la Fundació Ampans, plantant cara un any més a la seva discapacitat. 

La minicursa, limitada als 14 anys, tenia un recorregut de quatre quilòmetres i ha estat dominada per l'Avinent Manresa. El vencedor ha estat en Jan Bayona amb un temps de 15:20 i ha superat per gairebé un minut el segon classificat. En noies, s'ha imposat Bethelhem Manzano. Tots tres formen part del club manresà.
Arxivat a