Tots fem Bages porta dimecres el darrer informe sobre el racisme a Catalunya

El presentarà Alícia Rodríguez, del Servei d'Atenció i Denúncia de SOS Racisme a Catalunya

Redacció
01 d'octubre del 2016
Actualitzat el 03 d'octubre a les 20:04h
Tots Fem Bages organitza el proper dimecres la presentació del darrer informe "L'estat del racisme Catalunya. Informe 2015", un document d'anàlisi i denúncia de les diverses causes, manifestacions i situacions de racisme i xenofòbia a Catalunya. L'acte tindrà lloc a la seu de la Delegació a la Catalunya Central del Col·legi de Periodistes de Catalunya. (Plana de l'Om, 6 primer) a 2/4 de 8 del vespre.

A l'acte hi participarà Alícia Rodríguez, del Servei d'Atenció i Denúncia de SOS Racisme a Catalunya, i serà presentat per Francesc Navarro, de la Comissió Permanent de Tots Fem Bages.

"L'estat del racisme Catalunya. Informe 2015" és un llibre d'enorme interès; amb articles de reflexió, veus de persones expertes i també experimentades que han patit situacions de racisme, anàlisi i denúncia, reflexió i activisme.

La font d'informació clau dels informes són els casos atesos pel Servei d'Atenció i Denúncia per a víctimes de racisme i xenofòbia de SOS Racisme. Aquest informe també recull el testimoni d'algunes d'elles, i fins i tot la seva imatge, captada pel grup de fotoperiodistes RUIDO Photo.

Cartell de l'acte