El Convent de les Saleses ja està a punt per acollir els primers refugiats que arribaran a Manresa

Segons Dianova, l'ONG que gestiona l'acollida, el proper dimarts ja estarà preparat per acollir les primeres 40 persones refugiades

Convent de les Saleses o Germanetes dels Pobres, on s'acolliran els refugiats
Convent de les Saleses o Germanetes dels Pobres, on s'acolliran els refugiats | Pere Culell
30 de setembre del 2016
Actualitzat el 01 d'octubre a les 19:24h

Convent de les Saleses o Germanetes dels Pobres, on s'acolliran els refugiats Foto: Pere Culell

El Convent de les Saleses, més coneguda per haver acollit les Germanetes dels Pobres, estarà a punt el proper dimarts 4 d'octubre per acollir les 40 persones refugiades que han d'arribar a Manresa des de Síria i altres zones en conflicte, segons han confirmat a NacióManresa fonts de l'ONG Dianova, l'organització a que el Ministeri de Treball li ha delegat l'arribada de refugiats. Malgrat que encara no és segur quan arribaran, les obres de millora que s'havien de fer a l'edifici s'han completat en el termini previst.

Des d'inicis de setembre Vic ja acull una quarantena de refugiats, i ara, un mes més tard, serà el torn de Manresa. Entre les 40 persones que arriben a Manresa, hi ha famílies i persones nivell individual. Un cop siguin a la ciutat començarà un pla d'acompanyament que anirà des de temes burocràtics, educatius, de sanitat, i de temes més comuns com anar a comprar o moure's per Manresa.