Onze bagencs troben feina gràcies al programa Treball per a Joves

Es tracta d'una iniciativa que porta a terme l'Ajuntament de Sant Salvador de Guardiola en col·laboració amb el centre d'acollida Estrep

per Redacció , Sant Salvador de Guardiola, 30 de setembre de 2016 a les 10:09 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 30 de setembre de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Sant Salvador de Guardiola és el municipi bagenc que, amb la col·laboració del centre d'acollida Estrep, s'encarrega de portar a terme el projecte Treball per a Joves, una iniciativa que es porta a terme en sis comarques més de Catalunya i que està dirigida a nois i noies de 16 a 29 anys que busquin feina. 

En el cas del Bages, durant aquest any s'han atès un total de 17 joves que han rebut atenció individualitzada, tutories, orientació i acompanyament a la inserció laboral per part d'un equip d'experts de l'àmbit d'empresa. D'aquests 17, 11 han trobat feina i un d'ells ja disposa d'un contracte de treball de més de sis mesos.  


Tot aquest treball es duu a terme amb l'objectiu de millorar les competències dels joves participants i compta amb una formació gratuïta. En el cas dels 17 joves que enguany han pres part en el projecte, 7 estan rebent, actualment, formació en les especialitats d'ofimàtica; operacions bàsiques de restaurant i de cuina; de manipulació d'aliments, i de conducció de carretons elevadors de la mà de l'Ajuntament de Sant Salvador; l'escola Joviat i l'Institut per al Desenvolupament i l'Ocupació de Manresa.

En aquesta mateixa línia i per ajudar els joves a conèixer de primera mà com funcionen les empreses de la comarca, s'ha pogut visitar l'Estació de Servei de Salelles i la concessionària Sanfeliu Motors.


El projecte Treball per a Joves està subvencionat per Servei Públic d'Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu i en el cas del Bages, tothom que hi vulgui participar ha d'estar inscrit al Sistema de Garantia Juvenil i ha de ser de Sant Salvador de Guardiola, Sant Joan de Vilatorrada, Monistrol de Montserrat o Manresa.

Per a més informació sobre com inscriure's al programa, cal enviar un correu a treballperajoves_bages@sinergia.org o trucar al 649835912.

 

Participació