Sant Vicenç reprèn el cicle Petit Ateneu diumenge amb un espectacle de màgia

"Més que màgia" del Mag Stigman i "De què fan olor els pets?" de la Companyia Sgratta donaran continuïtat al cicle infantil aquesta tardor

Redacció
29 de setembre del 2016
Actualitzat a les 17:48h
Aquest cap de setmana Sant Vicenç de Castellet reprèn el cicle infantil Petit Ateneu que es va estrenar amb èxit a l'hivern amb espectacles de diferents disciplines artístiques. Diumenge es donarà continuïtat a la programació infantil amb l'espectacle de màgia del Mag Stigman Més que màgia. Serà a les 6 de la tarda a l'Auditori Maria Carme Grauvilardell de l'Espai Ateneu. Aquesta tardor la programació es completarà amb el muntatge De què fan olor els pets? de la Companyia Sgratta. Els tres espectacles inicials van tenir un gran èxit de públic amb 600 espectadors a l'Espai Ateneu. El cicle Petit Ateneu és una iniciativa d'un grup de mares del municipi que compten amb el suport de la regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet i la col·laboració de la Fundació de la Xarxa d'Espectacles Infantil i Juvenil de Catalunya.

Entrades a la venda

El preu de cada espectacle és de tres euros per al públic en general, mentre que els socis que presentin el carnet del Petit Ateneu tindran un preu de tres euros.