Imagina't porta a l'Espai Plana de l'Om l'espectacle «Carretó de contes»

Feia 12 anys que l'entitat programadora d'espectacles familiars a Manresa no portava cap muntatge en aquest espai cultural de la ciutat

Redacció
29 de setembre del 2016
Actualitzat a les 12:07h
La programació per a públic familiar organitzada per Imagina't continua aquest dissabte, 1 d'octubre a dos quarts de sis de la tarda, aquest cop a l'Espai de la Plana de l'Om, gestionat en aquests moments per Manresa d'Equipaments Escènics, i un escenari que feia més de 12 anys que no acollia cap espectacle d'Imagina't. La representació que s'hi podrà veure és "Carretó de Contes", de la companyia lleidatana Festuc Teatre, formada per Íngrid Teixidó i Pere Pàmpols, i està recomanat per a infants a partir de 2 anys. 

"Carretó de contes" és la història d'una formiga que no sabia fer-se gran. Un viatge al món dels insectes, escarabats, vespres, aranyes, libèl·lules... i altres bestioles que ajudaran a la Rodoneta a trobar el seu camí. Una història de superació que la companyia Festuc Teatre ha ideat en aquest espectacle màgic i divertit per a tots aquells que vulguin pujar al carretó de contes i endinsar-se al paradís del somnis. 

Les entrades dels espectacles d'Imagina't costen 8 euros (6 amb el carnet d'Imagina't i el Galliner) i es poden comprar a les taquilles del teatre Kursaal, per telèfon (938723636) i Internet (www.kursaal.cat), i una hora abans de la representació a les taquilles del Teatre Kursaal.