El Club Tennis Manresa celebrarà l'onzè Trofeu Isa Muro aquest cap de setmana

Es tracta de l'únic torneig de l'Estat per a parelles femenines veteranes

Redacció
29 de setembre del 2016
Actualitzat a les 11:39h
El Club Tennis Manresa ho té tot a punt per celebrar l'onzena edició del Trofeu Isa Muro, l'únic torneig de tot Catalunya i Espanya per a parelles veteranes femenines, que se celebrarà durant els dies 30 de setembre i 1 i 2 d'octubre. Com cada any, la singularitat d'aquesta "trobada tennística i social", com així ho defineix la directora del trofeu, Montserrat Moll, s'escau en què és l'únic "campionat" (no puntuable en rànquing federatiu) en què només es juga en format de dobles (i per categories d'edats de més de 30 anys, +45 +55). A més, s'hi afegeix la part lúdica i social de la trobada, que consisteix en què durant tot el cap de setmana s'instal·la una gran carpa als jardins del Club on les jugadores poden gaudir d'un pre i post partit, acompanyades de refrigeris i aperitius, i el vespre del dissabte, d'un sopar al restaurant Match-point del Club.

El lliurament de trofeus, com és habitual va a càrrec del patrocinador del torneig, l'empresa manresana Firma, que segueix apostant per la celebració d'aquest memorial des del seus inicis.

També hi ha altres col·laboradors com ho és la Federació Catalana de Tennis (el proveïdor oficial de les pilotes del torneig), i un ventall de comerços de Manresa que lliuraran també obsequis.

Com en edicions prèvies, les jugadores provenen de clubs d'arreu de Catalunya, com també de fora, en concret de Saragossa i Sant Sebastià. Aquest any, però, no es podrà dur a terme la classe de tennis magistral a càrrec de la tennista professional i monitora del Club Tennis Manresa, María José Martínez, ja que actualment és a Àsia competint.