ERC Navarcles lamenta l'aturada del projecte de recollida de brossa porta a porta

En la sessió del Ple celebrada dilluns, l'alcalde va decidir la retirada del plec de clàusules per l'adjudicació del servei

Redacció
28 de setembre del 2016
Actualitzat a les 18:26h
ERC Navarcles considera greu l'aturada soferta en el projecte de recollida selectiva que estava impulsant l'equip de govern i al qual la formació republicana hi donava suport. En la sessió del Ple celebrada dilluns, l'alcalde va decidir la retirada del plec de clàusules per l'adjudicació del servei de recollida porta a porta davant els dubtes, reticències i retrets entre govern i part de l'oposició, estroncant, així, tota la feina dels mesos anteriors. 

Des d'ERC es denuncia manca de voluntat d'algunes formacions per arribar a un acord i lamenta que alguns grups polítics preferissin esperar a la sessió plenària per plantejar dubtes i expressar retrets en comptes d'haver aprofitat els mesos de treball anteriors per poder arribar al consens necessari. En aquest sentit, fan una crida a la reflexió per part de tothom. 

Per als republicans, el model de recollida 'porta a porta' és l'aposta a seguir i seguiran treballant per fer realitat el projecte. A Navarcles, les taxes de reciclatge no passen del 30%. En canvi, prenent com a exemple els pobles veïns de Santpedor i Artés, tenen taxes properes al 70%. Així, doncs, des d'ERC no s'entén com no s'ha pogut arribar al consens necessari per poder tirar endavant el projecte i espera que s'acabi imposant el sentit comú.