El Penya Blaugrana de Santpedor té a punt la 24a edició de la seva cursa

Novament, tindrà un component solidari a favor d'Ampans

Presentació de la Cursa de la Penya Blaugrana de Santpedor
Presentació de la Cursa de la Penya Blaugrana de Santpedor | Xavier Sucarrats
Redacció
28 de setembre del 2016
Actualitzat a les 18:19h
Tot a punt per a la vint-i-quatrena edició de la cursa de la Penya Blaugrana de Santpedor. La prova s'ha convertit ja en un clàssic del calendari de tardor malgrat que ens els darrers anys les curses populars han proliferat arreu del país. Això no impossibilita que el proper dissabte 1 d'octubre centenars de corredors es concentrin pels carrers i camins de Santpedor per recórrer deu quilòmetres, dels quals sis seran per camins rurals. La prova tindrà un desnivell positiu de 370 metres. Com també és tradicional, hi haurà una minicursa de quatre quilòmetres per als més menuts. Des de fa uns anys, la cursa té una vessant solidària a favor d'Ampans. Una part de la recaptació va dirigida a aquesta entitat que ajuda a la integració a la societat de persones amb discapacitat intel·lectual. Diversos dels seus membres hi participaran o ajudaran els organitzadors.

La Penya Blaugrana de Santpedor oferirà activitats paral·leles per donar ambient a una jornada festiva. Hi haurà un inflable perquè els infants hi puguin passar una bona vetllada a partir de les quatre de la tarda. I a les cinc, qui tingui ganes de moure's podrà participar en una masterclass de zumba. 

Qui vulgui apuntar-se a la cursa ho pot fer a través de la web www.pbsantpedor.com o presencialment a la botiga Fartlek de Santpedor.
Arxivat a