Mbici organitza una pedalada per conèixer els espais de la Fira Mediterrània

Tindrà lloc el dimarts 4 d'octubre i començarà a les set de la tarda

Redacció
28 de setembre del 2016
Actualitzat a les 10:36h
El proper dimarts 4 d'octubre, l'entitat manresana Mbici durà a terme una pedalada per conèixer de ben a prop els espais on es durà a terme la Fira Mediterrània, que tindrà lloc a la capital del Bages els dies 6, 7, 8 i 9 d'octubre. L'objectiu d'aquesta excursió és conèixer què es farà a cada lloc i quins enginys s'han hagut de dur a terme per adaptar els escenaris.

Durant l'exursió, que començarà a les set de la tarda i tindrà una hora de durada, s'explicarà el per què de cada equipament i es posaran de manifest les peculiaritats, les virtuds i les limitacions de cada espai escènic. En aquesta mateixa línia també es posaran sobre la taula els principals condicionants que han de complir aquests espais en funció dels espectacles que acolliran.

El preu de participació a l'activitat és de 3 euros per persona i gratuït pels menors que vagin acompanyats d'algun adult. En el cas que algú no tingui bicicleta la podrà llocal al local d'Mbici (Bruc, 59) pagant 3 euros. Aquest mateix punt serà des d'on es començarà l'excursió.

Per a més informació i inscripcions cal enviar un correu a [email protected] o trucar al 629 321 760.