Les Torres de Fals tornaran a acollir l'obra «Cartes al Pare Jacob»

Se'n duran a terme dues funcions, una dissabte i l'altra diumenge

Redacció
28 de setembre del 2016
Actualitzat a les 10:27h
Aquest dissabte i diumenge 1 i 2 d'octubre les Torres de Fals tornaran a ser l'escenari de l'obra de teatre "Cartes al Pare Jacob", que el grup de teatre de l'Associació Cultural Recreativa (ACR) de Fals ja va estrenar el passat mes de juny en el mateix indret.

"Cartes al Pare Jacob" és una reconversió de l'obra escrita per Klaus Härö i que ha estat adaptada, en aquesta ocasió, per Francesc Parcerisa i Lluís Tuneu. 

Es tracta d'una versió teatralitzada que es podria inscriure al gènere de teatre religiós i que convida a fer una reflexió sobre com la paciència i la bondat poden estovar un cor endurit per les circumstàncies i el temps, aconseguint que torni a ser permeable a l'esperança i els sentiments.

Un total de sis actors seran els que pujaran en un escenari que es col·locarà en un espai tan idíl·lic com les Torres del Fals i que interpretaran aquesta obra tant dissabte dia 1 d'octubre a les set de la tarda, com diumenge dia 2 a les sis de la tarda.

Com que l'aforament és limitat, des de l'organització es demana que es faci una reserva prèvia de les entrades enviant un correu a francescparcerisasj@gmail.com o trucant al 608 525 737.