Actuació deslluïda dels Salats de Súria en el XXVI Concurs de Castells

El 2d7 va caure just abans que l'enxaneta pogués coronar el castell
El 2d7 va caure just abans que l'enxaneta pogués coronar el castell | Salats
Redacció
28 de setembre del 2016
Actualitzat a les 10:01h
La colla castellera Salats de Súria van ser presents, aquest passat diumenge 25 de setembre, en el XXVI Concurs de Castells que es va celebrar a Torredembarra. Van començar la seva actuació joiosos i amb il·lusió, ja que el 10 de setembre van descarregar el seu primer 2d7 a Castellar del Vallès, en la que va ser la millor actuació de la seva història. Amb aquella gesta es van convertir en la segona colla catalana que va descarregar aquest castell sense haver caigut abans d'intentar-lo.

Malauradament, però, la sort no els va somriure tant aquest passat diumenge. Malgrat els assajos i la feina feta prèviament al concurs, el 2d7 que van tornar a intentar fer es va trencar quan l'enxaneta estava a punt d'arribar a dalt.

Després de la caiguda, i havent avaluat que els més menuts de la colla no haguessin patit danys, van provar sort amb un 3d7, que finament va quedar en un intent desmuntat. Finalment, els castellers suriencs van acabar la jornada amb uns 2p4 simultanis.

Deixant de banda els deslluïts resultats, els Salats ho tenen clar: "seguirem treballant per arrodonir aquesta bona temporada".
 
Arxivat a