Manresa celebra la verema amb la Nocturna vinum

Un any més, restaurants i bars de Manresa se sumen a la celebració de la festa de la verema del Bages a través d'una nit on mariden música en directe, tapes i els vins

Presentació del Nocturna vinum
Presentació del Nocturna vinum | DO Pla de Bages
Redacció
27 de setembre del 2016
Actualitzat a les 11:12h
Aquest divendres dia 30 de setembre a partir de 2/4 de 9 tindrà lloc a diferents locals i restaurants de Manresa una nova edició de la Nocturna Vinum, un nou format de celebració dins els actes de la 21a Festa de la verema del Bages. Una nit en la que s'uneixen música i tapes, per a donar a conèixer els vins elaborats a casa nostra.

Enguany els establiments participants són sis i tots ells acompanyaran la vetllada amb música en directe de primer nivell. Així doncs, el restaurant Canonge comptarà amb la presència de Dj. Edgar, l'Espai Rubiralta amb & Swing, al Vermell amb El Amante virgen i Dj Óscar Holgado, el Kursaal espai gastronòmic amb Mon petit món, el Traster amb Canals & Ribot i el nou establiment que s'incorpora aquest any, el Voilà! amb Smooth Trio.

L'oferta enogastronòmica serà variada. Per un preu de 3€ es disposarà de copa de vi i tapa. També es podran adquirir per separat tant la copa com la tapa per 2€ cadascun. Es podran tastar vins de tots els cellers de la DO Pla de Bages i entre les tapes l'oferta serà de nivell. Per anar obrint boca, alguns dels plats a tastar seran la tempura d'albergínia blanca amb salsa de soja, els musclos a la brasa, un rossejat de fideus i sèpia i les minihamburgueses de vedella ecològica entre d'altres.

A Manresa comença aquest divendres el tret de sortida del que serà un cap de setmana ple de novetats a la Festa de la Verema del Bages amb activitats a la finca Urpina d'Ampans a Sant Salvador de Guardiola i al poble Artés. Els Tastos amb Ritme preveuen ser l'acte més novedós d'aquesta edició, on el sommelier Josep Pelegrín presentarà el tast d'una sèrie de vins de la DO Pla de Bages seleccionats pels cellers i presentarà també en primícia el seu llibre Els vins del Pla de Bages.