La Land Rover Party celebra el seu 10è aniversari amb una trobada internacional de Camel Trophy

Una trentena de vehicles originals vinguts d'arreu d'Europa es reuniran a Les Comes de Súria per reviure aquesta gran aventura que va ser patrocinada per la marca anglesa | L'esdeveniment tindrà lloc el cap de setmana de l'1 i el 2 d'octubre

El proper cap de setmana torna la Land Rover Party
El proper cap de setmana torna la Land Rover Party | Joan Fernàndez
Redacció
25 de setembre del 2016
Actualitzat el 26 de setembre a les 14:03h
El proper cap de setmana de l'1 i 2 d'octubre, Les Comes organitza la desena edició de la Land Rover Party, la trobada de vehicles de la marca anglesa més multitudinària del país i una gran festa pels amants del motor i l'aventura. 

Amb motiu d'aquest aniversari, l'esdeveniment acollirà un retrobament molt especial: Una de les trobades internacionals de vehicles originals Camel Trophy més multitudinàries. Una trentena de vehicles, vinguts d'arreu d'Europa, es reuniran aquest cap de setmana per commemorar un dels esdeveniments més emblemàtics de la historia de la marca. Tant els participants com els visitants que assisteixin a aquesta gran festa podran reviure una de les imatges més mítiques d'aquest rally/aventura, com és el comboi de cotxes Camel Trophy.

Un altre moment especial del cap de setmana en aquest sentit, serà la retrobada de participants espanyols d'algunes de les edicions de Camel Trophy que van celebrar des de l'any 83 fins al 2000. En una conferència presentada per Jose Antonio Ponseti, els pilots explicaran les seves experiències i anècdotes recorrent les pistes més dures de tots els continents.

Les Comes i el Camel Trophy

La celebració d'aquest retrobament té un significat molt especial per l'organització. I és que la vinculació de Les Comes amb aquest Rally/Aventura es remunta més de 20 anys. 

El 1989 Les Comes, va començar a organitzar les seleccions i entrenaments de diferents equips participants en el Camel Trophy, inclòs l'equip espanyol, però a més també va col·laborar en l'organització de la competició final que triava els equips afortunats per emprendre aquesta gran aventura.

10º Aniversari de la Land Rover Party

Durant tot el cap de setmana, participants i visitants podran gaudir de un gran nombre d'activitats de tot tipus, pensades per grans i petits, tot conservant l'esperit familiar que caracteritza aquest esdeveniment.

L'element estrella, però, són les pistes 4x4, el patrimoni més gran de la finca, amb camins adaptats als diferents models de la gamma Land Rover i al nivell tècnic de cada conductor.

La resta d'activitats inclouran, un circuit infantil amb vehicles Land Rover elèctrics, una zona d'aventura, una àmplia fira comercial, cursos de conducció impartits pel Centre Land Rover Experience de Les Comes i moltes altres que es poden descobrir a través de la web oficial de l'esdeveniment,
Arxivat a