La Cursa de la Penya Blaugrana Santpedor se celebrarà l'1 d'octubre

Les inscripcions ja estan obertes

Redacció
21 de setembre del 2016
Actualitzat a la 13:08h
La cursa de la Penya Blaugrana Santpedor celebrarà el dissabte 1 d'octubre la seva vint-i-quatrena edició, convertint-se en una de les curses més antigues de la Catalunya Central.

Enguany, fins i tot s'han incorporat algunes novetats, sobretot pensades per els acompanyants dels corredors. Es tracta de la col·locació, a la Plaça del Sindicat, d'un inflable infantil i d'una masterclass de zumba que tindrà lloc a la mateixa ubicació i que començarà a les cinc de la tarda.

La cursa, que tindrà un total de 10 quilòmetres, donarà el tret de sortida a les sis de la tarda des de la Plaça de l'Església. El recorregut que hauran de fer circularà pel casc antic i pels voltants del municipi. Als tres primers atletes que arribin a la meta tindran se'ls premiarà amb una dotació econòmica.

Un cop acabada la prova esportiva, els corredors que l'hagin dut a terme disposaran d'un servei de massatges de recuperació gràcies a la col·laboració de la Fundació Universitària del Bages.
 
Una cursa solidària

La Penya Blaugrana Santpedor presenta un cartell que en les seves darreres edicions incorpora el lema "Corre per Ampans", amb la voluntat de col·laborar amb aquesta entitat que treballa per la inclusió social i laboral de les persones amb discapacitat intel·lectual, i amb qui comparteix valors i territori. També la samarreta de record que es dóna als corredors, mitjançant el welcome pack de cursa, porta incorporat el mateix lema.

Tothom que es vulgui inscriure a la cursa ho pot fer a través del web http://www.pbsantpedor.com o anant, presencialment, a la botiga d'esport Fartlek de Santpedor.
Arxivat a