Súria inicia la Setmana de la Mobilitat col·locant rètols escolars

Alumnes de l'escola Francesc Macià pinten un dels itineraris dels camins escolars a peu
Alumnes de l'escola Francesc Macià pinten un dels itineraris dels camins escolars a peu | AjSú
Redacció
20 de setembre del 2016
Actualitzat a les 21:59h
La Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura va començar a Súria aquest dilluns 19 de setembre amb una acció per senyalitzar els itineraris escolars per anar a l'escola a peu.

Les activitats de la Setmana continuaran aquest dijous 22 de setembre amb una jornada de promoció del bus urbà, un tall de trànsit al centre urbà de 8.00 a 9.00 h i l'acció 'A l'escola amb l'Ecopeu'.

Els alumnes de les escoles Francesc Macià, Mare de Déu de Montserrat i Fedac-Súria van col·locar els rètols amb els itineraris i van pintar sobre les voreres les petjades que marquen els camins escolars saludables. Als rètols, s'hi inclouen dades de diferents itineraris amb càlculs de distàncies, temps de recorregut a peu, cost de consum de carburant i emissions de CO2.

L'objectiu d'aquests rètols és posar de manifest els avantatges dels desplaçaments a peu dins del nucli urbà, atesa la poca distància i l'estalvi de carburant i d'emissions que comportarien.

L'organització de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura a Súria és a càrrec de les àrees de Medi Ambient i de Via Pública i Seguretat Ciutadana de l'Ajuntament, amb el suport del Consell Municipal de la Gent Gran, dels centres d'ensenyament de la vila i de la Mancomunitat Intermunicipal del Cardener.
Arxivat a