Ecoviure s'extendrà fins al centre de Manresa amb la primera Mostra del Vehicle Elèctric

La mostra vol posar a l'abast de la ciutadania diferents opcions per a una mobilitat més sostenible

Redacció
20 de setembre del 2016
Actualitzat a les 19:55h
Els vehicles elèctrics tornaran a tenir una presència important a Ecoviure, i en aquesta ocasió ho faran sortint del Palau Firal amb la celebració, a la Plaça Sant Domènec de Manresa, de la primera Mostra del Vehicle Elèctric. A la mostra s'hi podran veure diferents tipus de vehicles elèctrics, des de turismes fins a motos o bicicletes. Es tracta d'una nova proposta que vol posar a l'abast de tothom les diferents opcions existents per a una mobilitat més sostenible.

La primera Mostra del Vehicle Elèctric ja compta amb la implicació de diferents marques comercials que hi ensenyaran els seus vehicles. També s'hi podrà trobar informació sobre sistemes de càrrega i hi haurà un servei de taxi elèctric gratuït que portarà fins al Palau Firal divendres a la tarda i dissabte.

Amb aquesta mostra, Ecoviure vol fer un pas endavant en en la promoció de la mobilitat sostenible utilitzant energies netes i renovables. Val a dir que a Manresa ja existeix un punt de recàrrega públic per a vehicles elèctrics, un element més cap a la normalització d'aquest tipus de vehicles. La mobilitat sostenible serà també el tema del Fòrum Energia, que se celebrarà el 21 d'octubre al matí a l'auditori del Conservatori Municipal de Música. El Fòrum Energia és una trobada professional que cada any se centra en un aspecte diferent relacionat amb la sostenibilitat des del punt de vista energètic.

Ecoviure 2016 tindrà lloc els dies 21, 22 i 23 d'octubre al Palau Firal de Manresa.