El xef Diego Alías presenta la carta de maridatge amb productes Terra de Profit

El dijous 22 de setembre, a les 7 de la tarda i al local de We Love Cooking de Manresa, en reconegut cuiner farà una demostració de cuina per presentar les receptes

El xef joanenc Diego Alías presentarà a Manresa maridatge amb Terra de Profit
El xef joanenc Diego Alías presentarà a Manresa maridatge amb Terra de Profit | Arxiu particular
Redacció
19 de setembre del 2016
Actualitzat a les 17:40h
Ous ecològics d'Ecopallareta, farcits amb ceba valenciana i tomàquet Ple Pometa de Tornaterra. Pebrots de la república adobats per fer una bona amanida de tomàquet local. Papillot de pit de pollastre ecològic o pollastre ecològic pota negra farcit, i tot ben regat i acompanyat amb vins i caves del Celler Cooperatiu d'Artés. Aquestes són algunes de les propostes que el cuiner santjoanenc Diego Alías ha triat per fer una carta de maridatge amb els productes dels impulsors del segell de circuit curt Terra de profit, un partenariat format per Ecopallareta, TornaTerra, Celler Cooperatiu d'Artés i mengemBages.

Diego Alías, xef del restaurant Ca l'Amador de Josa del Cadí, ha rebut el guardó de millor cuiner català de l'any 2015. La cuina del Diego sempre busca la qualitat del producte, del de proximitat, del que fa viure la terra que trepitges, el que identifica cuina i terriori. Per això Diego Alías s'ha sumat a la iniciativa Terra de Profit i ha cedit el seu art per elaborar la carta de maridatge amb els productes dels productors de Terra de Profit.

La demostració de cuina es portarà a terme al local de We Love Cooking, al carrer del Bruc de Manresa, molt propera al local de mengemBages i començarà a les 19 hores. L'assistència a la demostració i tast tindrà un cost de 6 euros. Les inscripcions es poden fer a [email protected]

Aquest és un més dels actes de llençament del segell Terra de Profit per promoure el consum local, la venda de proximitat i de circuit curt de productes de l'horta, ramaderia, vi i cava de la comarca del Bages i comarques perifèriques.

Aproximar als productors i als consumidors tot potenciant canals de comercialització que facilitin aquesta aproximació i fer-ho des d'una perspectiva agroecològica emmarcada en el marc conceptual de l'economica social i solidària, a més de potenciar el teixit productiu i econòmic territorial i incidir en un paisatge que és propi d'aquest territori, són alguns dels objectius del segell.

Per inscripcions a [email protected]

El projecte compta amb l'impuls de la Unió Europea i la Generalitat de Catalunya.