Navarcles té a punt la 28a edició de la Selènika

L'emblemàtica pedalada de resistència en BTT se celebrarà aquest diumenge sobre un recorregut de 114 quilòmetres

Aquest diumenge torna l'emblemàtica cursa en BTT, Selènika
Aquest diumenge torna l'emblemàtica cursa en BTT, Selènika | PC Navarcles
Redacció
19 de setembre del 2016
Actualitzat a la 13:50h
La Selènika, l'emblemàtica pedalada de resistència en BTT, organitzada per la Penya Ciclista de Navarcles, celebrarà la seva 28a edició el proper diumenge 25 de setembre. Els ciclistes aficionats encara tenen obert el període d'inscripcions, fins el proper dijous.

Enguany, la ruta circular farà un giravolt pels paisatges humits del nord del Bages i el baix Berguedà, a cavall dels boscos i les rieres que drenen la vall del Llobregat.

La ruta prevista té un total de 114 km de recorregut tot transitant pels municipis de Navarcles, Calders, Artés, Sallent, Avinyó, Balsareny, Gaià, Puig-reig, Viver - Serrateix, Navàs, Castellnou de Bages, Santpedor i Sant Fruitós. Al llarg de l'itinerari els ciclistes afrontaran un desnivell acumulat de 2350 m. i disposaran de 4 controls de vitualles:

- Control 1 (Gaià, km 30)
- Control 2 (colònia can Marçal de Puig-reig) km. 57
- Control 3 St. Genís de Messedella de Navàs, km 85
- Control 4 Castellnou de Bages, km 99

La principal novetat és que l'organització recomana l'ús del GPS per seguir la ruta al detall, amb una intenció doble: minimitzar la presència de senyals a la natura i optimitzar els vehicles de marcatge, ja que costa molt trobar-ne . No obstant, els ciclistes sense equip de navegació podran seguir el trajecte igualment, ja que les cruïlles o punts conflictius estaran degudament marcats.

Més informació a www.selenika.com