El Club de la Cançó enceta programació amb un concert de Falsterbo

Tindrà lloc aquest dijous, a les nou del vespre, a la sala petita del Kursaal

Redacció
19 de setembre del 2016
Actualitzat a les 11:46h
Ell no només és un metge conegut, sobretot, perquè és especialista en Medicina del Son. Ella no només és llicenciada en pedagogia i psicologia infantil. Tots dos, a banda de ser parella tenen una passió comuna: la música. Parlem, ni més ni menys, que d'Eduard Estivill i Montse Domènech que aquest dijous, sota el paraigua del seu grup, Falterbo, actuaran a la sala petita del Kursaal a les nou del vespre.

De fet Falsterbo és el nom més contemporani de la formació. Quan es va crear, l'any 1968, s'anomenava Falsterbo 3 i estava compost per Joan Boix Masramon, Amadeu Bernadet i el mateix Estivill. Poc després, amb la marxa de Boix -que més tard va tornar-, es va incorporar a la banda Montse Domènech i el grup es va consolidar com un referent de la música folk a Catalunya.

L'any 1973 el grup es va dissoldre i les ganes de seguir cantant van fer que Estivill i Domènech seguíssin amb el projecte, anomenant-lo Falsterbo. L'any 1999, el cantautor Isidor Marí es va incorporar en la formació, que va passar a dir-se Falsterbo Marí. Tot i això, tant Falsterbo com Isidor Marí fan concerts per separat, i això és el que els espectadors podran veure aquest dijous, 22 de setembre, al Kursaal: un Estivill i una Domènech que faran un repàs per les seves exitoses adaptacions de folk americà, i que també presentaran una colla de cançons noves que seran les que bastiran el repertori del seu pròxim disc.

En el cas del concert a la capital del Bages (organitzat pel col·lectiu El Club de la Cançó), Estivill i Domènech estaran acompanyats del guitarrista Toni Hernández i del polifacètic Joan Marquillas, que tant domina el violí, com el piano, passant per la mandolina i l'art de la veu.

Les entrades per veure Falterbo en directe ja són a la venda. Tenen un preu de 15 euros i es poden adquirir entrant al web del Kursaal, anant de forma presencial a les taquilles o trucant al 93 872 36 36.