La creativitat uneix en una mostra inèdita diferents professionals de Navàs

Foto de grup dels participants en la trobada creativa
Foto de grup dels participants en la trobada creativa | AjNvs
Redacció
19 de setembre del 2016
Actualitzat a les 10:17h
Amb un cert enigma i curiositat per allò desconegut, s'ha presentat a Navàs la primera Trobada per Compartir, que ha resultat una interessant i creativa barreja d'experiències professionals i amb l'art com a fil conductor, en el marc relaxat del jardí de cal Batlló.

Modistes difícils de classificar i encasellar en un corrent convencional, joies, pintura, disseny, menjar, ioga i mantres, un espai bucòlic i ambient relaxat, tot amanit amb bona música en directe i la voluntat comuna de crear i barrejar-ho tot, com en un pot petit que fa bona confitura. Aquesta ha estat la proposta creativa i innovadora d'un grup de dones de Navàs.

Els moments àlgids d'aquesta mostra difícil de catalogar han estat la desfilada de models de Batlló-Espinalt i Uró joiers, una recreació teatral amb trobadors vinguts del castell de Balsareny, el Combo de l'Escola de Música de Navàs, els quadres de Carme Iglesias, la gastronomia de Logos Berguedà, disseny de complements de casa de Núria Majoral i l'espai de ioga i salut de Mercè Sensada, que a la tarda acompanyarà amb mantres la desfilada.