Mireia Badia es proclama campiona d'Espanya d'Enduro a Santiago de Compostela

La manresana Mireia Badia amb el seu equip
La manresana Mireia Badia amb el seu equip | Kebo
Redacció
18 de setembre del 2016
Actualitzat a les 22:51h
La manresana Mireia Badia, ha aconseguit el títol de Campiona d'Espanya d'Enduro a l'última cursa de la temporada que s'ha disputat aquest cap de setmana a Santiago de Compostela.

La pilot de Motorgas, que ha guanyat totes i cadascuna de les curses del Campionat espanyol que s'han disputat al llarg de la present temporada, ha estat també la millor als dos dies de competició a terres gallegues. A la jornada de dissabte va treure set minuts i mig d'avantatge a la segona classificada i aquest diumenge, la diferència favorable a la manresana ha estat de nou minuts.

Mireia Badia parla d'aquesta manera de la cursa en la qual ha aconseguit les dues últimes victòries parcials de la temporada: "Ha estat un cap de setmana intens i un recorregut força exigent que ha empitjorat en aquesta jornada de diumenge perquè el terreny s'ha anat complicant a mida que anaven passant els participants a la prova. Crec que el més destacat d'aquests dos dies al marge de les característiques del terreny i de la cursa en general, és que m'he sentit molt a gust i molt forta al llarg de tota la competició i he notat com l'experiència adquirida al Campionat del Món, m'ha servit per fer un pas endavant".

De l'obtenció del títol de Campiona d'Espanya d'Enduro, la manresana en parla en aquests termes: "Estic realment molt contenta per la consecució del títol i sobretot pel fet d'haver-ho assolit dominant al llarg de tota la temporada. Crec que aquesta és la mostra de la meva evolució esportiva i el meu creixement com a pilot, però sobretot la conseqüència del treball de tota una gent que ha fet possible aquest èxit començat pel meu pare i la resta de la meva família que m'han donat el suport i els mitjans per poder competir i seguint per Motorgas que ha confiat en mi i m'ha ofert un ajut molt valuós des de tots els punts de vista. Estic molt agraïda a tothom perquè malgrat que ho pugui semblar, el motociclisme no és només cosa dels que pilotem. D'altra banda, com a manresana i com a bagenca, em satisfà molt donar continuïtat a tota una tradició d'èxits de pilots de la comarca al món de l'Enduro".