Uniforme

La Policia Local de Sant Joan incorpora la senyera i el «Cat» al seu uniforme

Les novetats s'incorporen tant a la zona del pectoral dret com en el dors de la vestimenta

per Redacció, 17 de setembre de 2016 a les 08:58 |
Dos agents de la Policia Local de Sant Joan amb el nou uniforme | AjSJV
Aquesta informació es va publicar originalment el 17 de setembre de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La Policia Local de Sant Joan de Vilatorrada llueix des d'aquest mes de setembre una novetat destacada en el seu uniforme. Els jerseis de color blau cel de punt amb coll camiser i màniga curta que duen els agents del cos des de l'any 2015 han incorporat una senyera impresa -tant a la zona del pectoral dret com en el dors de la vestimenta- i les sigles CAT, referents a Catalunya, serigrafiades sobre les quatre barres. Aquest nou logotip acompanya, tant en el pit com en el dors, les paraules "Policia St. Joan de Vilatorrada" i substitueix el que fins ara duien que consistia en tres franges de color blau.

Amb la incorporació de la senyera i de les sigles CAT, la Policia Local de Sant Joan de Vilatorrada esdevé pionera a Catalunya. Segons Jordi Gesé, regidor de Seguretat Ciutadana i Mobilitat, el canvi en la vestimenta "s'emmarca en la voluntat de l'Ajuntament de renovar, modernitzar i apropar a la ciutadania la imatge del cos i de millorar les condicions de treball, les eines i els recursos de la Policia Local de Sant Joan de Vilatorrada".

 

Participació