Maribel Salvador explicarà les solucions que pot aportar l'esport a l'empresa

La conferència es farà dimarts i després es presentarà la segona edició del Postgrau de Coaching Personal de la UVIC-UCC que impulsen UManresa i Coaching C7

Redacció
16 de setembre del 2016
Actualitzat a les 8:46h
La consultora i professora del Postgrau de Coaching Personal, Maribel Salvador, explicarà dimarts que ve a Manresa les claus per treballar en equip a l'empresa des dels valors de l'esport. La xerrada-col·loqui tindrà lloc el proper dimarts 20 de setembre, a les 19 hores, a l'Auditori de l'Edifici FUB2 de Manresa (avinguda de les Bases de Manresa, 1). La conferència servirà per presentar el llibre "No limits", coescrit per la mateixa ponent juntament amb Xesco Espar i Marcos Urarte. En acabar la xerrada es farà la presentació de la segona edició del Postgrau de Coaching Personal de la UViC-UCC. Aquest és un acte organitzat conjuntament per l'Associació Coaching C7 i UManresa-FUB.

El llibre que es presentarà ens parla de tot allò que el món de l'esport pot ensenyar al món de l'empresa i de retruc a les persones que lideren i formen els equips de treball. El llibre fa un repàs dels principals problemes que tenen les empreses i les persones que les formen, aportant solucions creatives del món de l'esport. Els capítols de l'obra a més que donar continguts intenten transformar el líder que porta els equips i la gent que els forma. En aquesta obra hi ha exemples de triomf i fracàs en diferents àmbits i com de les experiències podem extreure conclusions profitoses per solucionar els conflictes que inevitablement sorgeixen a les organitzacions empresarials.

Al final de l'acte es presentarà la segona edició del Postgrau de Coaching Personal de la UVIC- UCC que es porta a terme des de l'octubre de 2016 fins al juny del 2017 a Manresa i que està impulsat per Coaching C7 i Umanresa. El Postgrau està adreçat tant als que volen esdevenir coaches com per als que volen millorar en el seu autoconeixement.

Durant l'acte intervindran la consultora de formació, experta en comunicació i coautora del llibre, Maribel Salvador; el coach i president de l'Associació Coaching C7, Jordi Simon i els coach i tutors del Postgrau de Coaching Personal, Pau Cinos i Montserrat Rosell. L'entrada a l'acte és lliure. Al finalitzar la presentació es podrà adquirir el llibre i fer-lo signar per l'autora. Per a confirmar l'assistència cal enviar un correu a [email protected]