El PDC de Monistrol de Calders no participarà a la consulta organitzada per la CUP

El partit de l'esquerra alternativa ha organitzat un acte per a què els veïns del poble puguin triar quin govern prefereixen

Sortida de l'alcaldessa del ple en que van guanyar la moció de censura contra Ramon Vanvells
Sortida de l'alcaldessa del ple en que van guanyar la moció de censura contra Ramon Vanvells | Pere Fontanals
Redacció
15 de setembre del 2016
Actualitzat a les 9:53h
El Partit Català Demòcrata de Monistrol de Calders ha emès un comunicat en el que mostra el seu respecte a la consulta que fa la CUP aquest proper diumenge 18 de setembre, però afirma que no hi participarà.

Des del Partit Català Demòcrata han volgut aclarir que no és un acte ni una acció realitzada per l'Ajuntament de Monistrol de Calders, però que en tot cas "mostrem el nostre absolut respecte a tots els actes polítics que vulguin fer qualsevol dels partits del nostre poble".

Des del PDC no es participarà en aquest acte organitzat per la CUP, i es lamenta la confusió que s'ha creat en el poble, pel fet que un acte propi d'un partit s'hagi interpretat com un acte de l'Ajuntament de Monistrol de Calders.

El PDC té actualment l'alcaldia gràcies a una moció de censura que van presentar juntament amb MDI-ERC contra el govern que hi havia de la CUP que estava en minoria. La consulta que organitza la CUP va en el sentit d'escatir quin govern prefereix el poble.