Mireia Badia competirà amb Espanya en els 6 dies d'enduro de Navarra

La manresana Mireia Badia
La manresana Mireia Badia | Kebo
Redacció
15 de setembre del 2016
Actualitzat a les 9:24h
La manresana Mireia Badia serà una de les tres components de l'equip femení espanyol que participarà als ISDE de Navarra, els populars 6 Dies d'Enduro que amb més de 600 participants són, cada any, una mena de Jocs Olímpics de la moto on es competeix per països.

La manresana formarà equip amb la Campionat del Món de l'especialitat Laia Sanz i una tercera component que encara està per decidir. Les tres, sortiran entre les favorites a disputar a l'equip australià el títol que va aconseguir l'any passat a la localitat eslovaca de Kosice.

Per Mireia Badia, aquesta inclusió a l'equip femení espanyol dels ISDE es el reconeixement a una temporada en la qual té a tocar el títols d'Espanya i Catalunya i ha tancat l'estrena al Campionat del Món amb una sisena posició final.

La pilot de Motorgas valora d'aquesta manera la seva inclusió a l'equip: "Estic molt contenta per aquesta designació. La participació en uns ISDE és una experiència que tots els pilots d'Enduro, professionals o no, volem viure. Hi ha participants de molts països que al llarg de sis dies de competició, van sumant els seus esforços lluitant pel títol per equips. Aquest està sent un any molt intens on estem treballant de valent i crec que, aconseguint uns bons resultats. El títol espanyol d'Enduro pot quedar sentenciat aquest cap de setmana a Sant Sebastià i al català també ho tinc tot a favor per proclamar-me campiona. D'altra banda, la Federació Espanyola m'ha donat un important cop de ma perquè m'estrenés al campionat del Món i tot i constatar que encara em queda molt per aprendre, crec que he anat evolucionant i millorant cursa a cursa. La inclusió a l'equip estatal és com la cirereta del pastís, però també és una gran responsabilitat perquè correm a casa i haurem de fer el màxim per aconseguir el títol per països. Vull fer-ho el millor possible i contribuir amb les meves companyes d'equip a assolir el millor resultat possible".

Els ISDE 2016 tindran el Circuit de Navarra com a punt e sortida i centre neuràlgic i es disputaran de l'11 al 16 d'octubre.