El sorteig d'estiu de Quin Passeig ja té guanyador

Es tracta d'Antonio Herrera, que ha estat premiat amb un creuer per la Mediterrània

Redacció
13 de setembre del 2016
Actualitzat a les 12:56h
Aquest dissabte, 10 de setembre, es va fer el sorteig del creuer per la Mediterrània que cada any regalen Quin Passeig i Viatges Masanés entre els clients de les terrasses del Passeig. La butlleta escollida va ser la d'Antonio Herrera, que aquest dimarts ha rebut el premi de la mà de Pere Masanés, propietari de Viatges Masanés.

Durant tot l'estiu, els clients de les terrasses han pogut omplir una butlleta amb les seves dades personals i dipositar-la als termòmetres gegants instal·lats als bars Xaloc i Plaça. El premi consisteix en un creuer de 4 dies amb sortida des de Barcelona visitant les ciutats de Savona i Civitavecchia. Amb el sorteig del creuer, Quin Passeig dóna per acabada la seva vintena temporada durant la qual s'han programat activitats gastronòmiques, tallers infantils i d'altres propostes per animar les terrasses del Passeig.

Malgrat això, les terrasses continuaran en funcionament almenys fins a principis del mes d'octubre i mentre la climatologia ho permeti. Precisament es tracta d'unes dates en què la ciutat de Manresa acull esdeveniments importants com el Festival Màgic que tindrà lloc aquest dissabte, la Shopping Night l'1 d'octubre o la Fira Mediterrània, del 6 al 9 d'octubre.