Sant Benet oferirà, a partir del 26 de setembre, un curs en horticultura ecològica

L'ajuntament de Sant Fruitós col·labora i dóna suport a la iniciativa

per Redacció, Sant Fruitós de Bages | 13 de setembre de 2016 a les 12:37 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 13 de setembre de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Les instal·lacions de Món Sant Benet acolliran, des del 26 de setembre i fins el 31 d'octubre, un curs en horticultura ecològica.

El curs es dividirà en dos grans blocs. Les primeres 60 hores es destinaran a formar els assistents en qüestions relacionades amb les habilitats socials per tal de tenir les eines suficients per optar a un lloc de treball. 


En el segon gran bloc, que també tindrà una durada de 60 hores, es realitzarà una iniciació a l'agricultura ecològica, on s'adquiriran les eines necessàries per treballar en una explotació agroecològica, observar l'hort i entendre el funcionament de la terra i les plantes. 
Els alumnes que participin en el curs passaran a formar part, durant 4 mesos, d'una borsa de treball per a futures contractacions.


El curs es durà a terme des de les nou del matí fins a les dues del migdia a Món Sant Benet, a Sant Fruitós de Bages. Les inscripcions es poden realitzar a les oficines de l'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages, ubicades al carrer Padró o al Club de la Feina ubicat a la sala El Nexe-Espai de Cultura.

El curs està organitzat per la Fundació Catalunya-La Pedrera i la Cambra de Comerç de Manresa.

 

Participació