Els Amics de l'Art Romànic preparen una sortida per la Garrotxa per aquest diumenge

Durarà tot el dia i visitarà el municipi de Sant Joan de les Fonts i les esglésies romàniques de Sant Feliu de Beuda i de de Sant Pere de Lligordà

Redacció
13 de setembre del 2016
Actualitzat a les 10:05h
Els Amics de l'Art Romànic tornen a la càrrega després d'haver fet una parada durant les vacances d'estiu. La primera activitat que proposen és una excursió per la Garrotxa on tothom que hi assisteixi podrà gaudir d'una visita guiada pel municipi de Sant Joan de les Fonts (on podrà veure el Castell Torre de Juvinyà, el Pont Medieval i el Monestir Romànic de Sant Joan de les Fonts) i també tindrà l'oportunitat de veure, per fora i per dins, l'església romànica de Sant Feliu de Beuda.

A més a més, a la tarda també es podrà veure el monestir del Sant Sepulcre de Palera i l'església romànica de Sant Pere de Lligordà.

L'activitat tindrà lloc aquest diumenge, 18 de setembre. A les vuit del matí se sortirà en autobús des de la Plaça Infants de Manresa i es farà una segona parada a les vuit i cinc, per a recollir les persones que s'estiguin esperant al Restaurant Wok, situat al polígon d'Els Dolors.

Un cop arribats al primer destí, es faran les visites al poble de Sant Joan les Fonts i a l'església romànica de Sant Feliu de Beuda. Després d'això es farà una pausa per dinar -inclòs en el preu- i seguidament es visitaran el monestir del Sant Sepulcre de Palera i l'església romànica de Sant Pere de Lligordà.

Inscripcions

Tothom que vulgui assistir a l'activitat ho pot fer fins el 15 de setembre anant a l'agència Viatges Masanés de Manresa, situada al carrer del Born número 6. El preu per socis és de 53 euros i els que no hi siguin n'hauran de pagar 60.