Silenci Manresa estrena dissabte setena temporada

La discoteca estrenarà el curs 2016-17 a partir de la mitjanit

Redacció
12 de setembre del 2016
Actualitzat a les 16:49h
Silenci Manresa, que el mes de novembre complirà set anys, iniciarà aquesta nova temporada dissabte amb una festa d'inauguració amb l'objectiu de seguir treballant per mantenir la seva oferta d'oci responsable i de qualitat per als seus clients. En aquest sentit, la sala oferirà un ventall ampli d'opcions per tal de tenir una programació diferent i variada cada cap de setmana. 

Al llarg d'aquesta setena temporada, Silenci Manresa se seguirà esforçant també per seguir essent un referent en el sector de l'oci i seguir vetllant per tal de que setmana rere setmana visitin la comarca del Bages gent d'arreu del territori català. Gent que s'han sumat a una gran munió de manresans i manresanes que escullen Silenci com a primera opció per les seves nits d'oci. En especial la de persones de comarques properes com Osona, Anoia, Vallès, Barcelonès, Solsonès i el Berguedà. I és que sens dubte, donar a conèixer la comarca a través d'una oferta lúdica i cultural variada ha estat i és un dels objectius principals de la sala, que des dels seus inicis actua com un dels principals dinamitzadors de la comarca. Fet que també s'ha notat de manera positiva en altres sectors com poden ser el de la restauració i el del comerç. 

A banda de les sessions d'oci de cap de setmana i de la programació de concerts –al llarg d'aquests anys per la sala han passat grups i artistes de renom com Els Manel, Mishima, Melendi, Macaco o Antonio Orozco- Silenci Manresa segueix treballant molt en la vessant d'esdeveniments. En aquest sentit, la sala preveu seguir organitzant múltiples esdeveniments empresarials i particulars per complementar la seva oferta de serveis en aquesta nova temporada.