Cultura popular i (molt) esport a la Festa Major de Sant Feliu Sassera

El municipi viurà un cap de setmana intens d'activitats lúdiques per a tots els públics

Redacció
09 de setembre del 2016
Actualitzat el 12 de setembre a les 21:44h
Sant Feliu Sassera va donar el tret de sortida a la seva Festa Major el passat 2 de setembre. Des d'aleshores i fins aquest dijous, el municipi ha anat celebrant activitats lúdiques i festives, però de manera molt escalada.

La rauxa de veritat començarà aquest divendres, 9 de setembre, moment en el qual els gegants del poble, acompanyats pels de Santa Maria d'Oló, protagonitzaran una cercavila que s'iniciarà a la plaça de l'Església a les vuit del vespre. Seguidament, el local de l'Ateneu acollirà un concert amb els grups Rock'n'dins i La banda del Coche Rojo.

Dissabte es llevarà matiner. I és que a les nou del matí, la zona esportiva de la vila serà l'escenari d'un concurs de petanca, que anirà seguit d'un partit de futbol amistós en el qual hi prendran part el Sant Feliu i l'Avinyó. Després d'això, la zona esportiva seguirà sent l'epicentre de la Festa Major amb un torneig de tennis taula i la final del torneig de pàdel, que va començar el dia 2.

A les quatre de la tarda es donarà el tret de sortida a una de les activitats més esperades de la Festa Major. Es tracta de l'anomenat "Sasserrenc Foll", una curs d'obstacles oberta a tots els públics, en la qual no s'hi poden presentar persones soles, sinó que han d'anar amb un equip de 4.  El circuit s'iniciarà al carrer dels Països Catalans i tothom que hi vulgui participar haurà de pagar 5 euros.

Per acabar el dia, l'Ateneu acollirà, a les dotze de la nit, un concert de versions a càrrec del conjunt Blú, que anirà seguit de la ja tradicional Discomòbil. 

El dia 11, i per no perdre la tradició, a les vuit del matí tothom que ho vulgui podrà pujar la senyera fins al Serrat Llobater. La sortida tindrà lloc a les vuit del matí des del Parc dels Castanyers.

Després d'això es durà a terme l'acte institucional de la Diada de Catalunya, que anirà seguida d'un concert a càrrec de la Cobla Ciutat de Manresa.

Les sardanes tornaran a tenir protagonisme a la tarda. La Cobla-orquestra Rosaleda oferirà un repertori de cançons d'aquesta dansa popular catalana.

El diumenge finalitzarà amb un ball de confetti a l'Ateneu a càrrec, també, de l'orquestra Rosaleda.

El darrer dia de Festa Major -dilluns 12- començarà amb una sortida familiar amb bicicleta o a peu, continuarà amb un dinar popular de festa major al Parc dels Castanyers i acabarà, a les cinc de la tarda, amb un espectacle infantil que tindrà lloc a l'Ateneu.