Denunciats els propietaris d'un bar de Santpedor per llençar runes al bosc

Imatge feta per la Policia Local de les deixalles abocades
Imatge feta per la Policia Local de les deixalles abocades | Policia Local Santpedor
Redacció
08 de setembre del 2016
Actualitzat a les 12:49h
Aquest passat dimecres 7 de setembre, la Policia Local de Santpedor va trobar, en un tels trams del Camí de Vallbona, una gran quantitat de runa, amagada entre el bosc.

Després de fer investigacions i veient, que entre les deixalles hi havia moltes rajoles, restes d'una campana de cuines i un cartell de "prohibit l'ús a menors de 18 anys" -que suposadament estava enganxat damunt d'una màquina escurabutxaques-, la Policia va arribar la conclusió que qui havia abocat la runa era algú que tenia un bar.

"Vam mirar a l'ajuntament si hi havia algun bar que havia demanat llicència d'obres, però resulta que no en constava cap", declara Moisés Jimeno, cap de la Policia Local de Santpedor. "Llavors va ser quan vam recordar-nos que n'hi havia un que s'havia traspassat (al poble ens coneixem tots). Vam demanar a l'antic propietari si reconeixia algun dels objectes llançats i ens va dir que sí", continua Jimeno, que conclou que "denunciarem els nous propietaris de l'establiment no només per haver llençat deixalles al bosc, sinó també per haver fet obres sense permís".

El preu que hauran de pagar els responsables de l'actuació serà de 900 euros, als quals s'hi haurà d'afegir el preu de la multa per fer obres sense llicència i els diners que costi recollir la runa del bosc per dur-la a la deixalleria.
Arxivat a