Ibaka: «Tinc bona relació amb el Manresa i per això mirem de treballar junts»

Serge Ibaka assenyala la foto de plantilla del Nou Congost on apareix ell
Serge Ibaka assenyala la foto de plantilla del Nou Congost on apareix ell | Xavier Sucarrats
08 de setembre del 2016
Actualitzat a les 0:30h
Un cop acabada la roda de premsa de presentació de l'acord entre les fundacions De Serge Ibaka i Bàsquet Manresa, el jugador congolès ha atès els mitjans de comunicació i ha repassat diversos temes de l'actualitat basquetbolística

- Després de tant de temps, encara tens relació amb el Manresa?

- Sí, la relació amb el Manresa no s'ha acabat. Molta gent la conec de fa temps i quan vinc aquí és com si estigués a casa. Tenim bona relació i per això hem buscat fórmules per seguir treballant junts. 

- Properament arribaran dos joves jugadors congolesos per als equips base. Però enguany n'hi haurà un altre que jugarà al primer equip, en Romanic Belemene. Què ens en pots dir?

- És un jugador amb molt de talent i penso que venir aquí li anirà molt bé. Jo ja vaig ser aquí i m'ho vaig passar molt bé i crec que a ell també li anirà bé.

- Aquesta temporada comences una nova etapa a l'NBA amb els Orlando Magic. Com ho afrontes?

- És una nova etapa a la meva carrera i ho afronto amb moltes ganes. És un equip jove, amb molt futur i tinc moltes ganes de treballar amb ells. 

- Als darrers anys us heu alternat a la selecció espanyola Nikola Mirotic i tu mateix. No ser a Río de Janeiro ha estat una decepció?

- Bé, sí que ho ha estat. Jugar uns Jocs Olímpics sempre és bonic. Hi ha coses que es poden controlar i altres que no. Però el més important és que la selecció ha jugat bé. Van començar una mica fluixos. Al final van fer medalla de bronze i això té molt mèrit.

- Tens encara molta carrera per endavant. Però podem somiar que el teu darrer any com a professional el juguis al Nou Congost?

- Mai se sap què pot passar. A la vida poden passar moltes coses.
Arxivat a